Animatie
Welkom op de website van Concordia Spoordonk


Wilt u nader kennismaken met onze vereniging? Bezoek dan een van onze optredens of kom luisteren en kijken naar de wekelijkse repetities in de zaal van Gasterij de Merode aan de Spoordonkseweg 89 te Spoordonk.

Voor blaasinstrumenten kunt u terecht bij Opleiding Orkest, zij repeteren op de maandagavond van 19.00 20.00 uur, of bij Concordia het Orkest die repeteren van 20.15 22.15 uur.

Voor slagwerkinstrumenten kunt u zijn bij Opleiding Slagwerk, zij repeteren op de woensdagavond van 19.00 20.00 uur of bij Concordia op Drums van 20.15 21.45 uur.

Voor verdere informatie mag u altijd contact opnemen met het secretariaat.

E-mail: fanfare@concordiaspoordonk.nl

Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert Concordia Spoordonk.

Op zaterdag 6 januari geeft muziekvereniging Concordia haar nieuwjaarsconcert in de zaal van Gasterij de Merode in hartje Spoordonk. Dit jaar is er een zeer bijzondere gast en wel het Symfonie Orkest uit Best. Even voorstellen wie dat zijn. Het orkest is in het najaar van 2015 opgericht onder de vleugels van Cultuurspoor. Het doel was en is nog steeds om amateurmusici met elkaar te verbinden en hun muzikale ontwikkeling te stimuleren. In maart van 2017 zijn ze een zelfstandige vereniging geworden en daarmee staat ze nog in de kinderschoenen. Wat betreft de muziekkwaliteit is dit niet zo want ze hebben al verschillende optredens verzorgt in de regio. Het orkest telt ongeveer 30 leden van zeer verschillende leeftijden en staat onder leiding van Ad Verspaandonk. Het overgrote deel zijn strijkers maar ook enkele koper- en houtblazers zijn er bij. Tijdens het nieuwjaarsconcert zullen zij een eigen programma verzorgen maar met speciale ondersteuning van leden van Concordia. Enkele gezamenlijke repetities zijn er al geweest en dit belooft een grandioos optreden te worden. Natuurlijk vergeten we Concordia niet met de onderdelen Opleiding, Drums en Orkest. De aftrap wordt verzorgt door Concordia op Drums die tijdelijk onder leiding staat van instructeur Hans Verweij en zij zullen u een aangenaam programma brengen. Het onderdeel Opleiding zal zeker niet ontbreken want zij zijn de toekomst van de vereniging. Het Orkest neemt u onder leiding van dirigent Rob Dronkers mee met het onder andere de nummers Dream en La Storia naar African Symfony en zelfs Queen. Het belooft een speciaal concert te worden en wij willen u dan ook graag ontmoeten. Aanvang is 20.00 uur en de toegang is gratis.